Konsekvenser av konronautbruddet vil kunne føre til økonomiske utfordringer for familier som blir utsatt for permitteringer og nedbemanninger, eller bedrifter og næringsdrivende som brått mister sitt næringsgrunnlag. Vi har stor forståelse for at mange vil trenge økonomisk hjelp i en krisetid. Vi i HjartdalBanken er forberedt på å være en støttespiller og finne gode løsninger for deg og dine.

Dersom du eller din bedrift rammes av denne situasjonen så ta kontakt med oss, slik at vi sammen kan se på mulige løsninger. Aktuelle tiltak kan være avdragsfrihet eller forlengelse av løpetid. Nærhet i relasjon og nærhet i beslutninger har vært vår styrke gjennom alle tider, det har vi tenkt å fortsette med. Vi ønsker å være tilstede for våre kunder i en periode som dette, har du spørsmål er det bare å ta kontakt med din rådgiver eller vårt kundesenter. 

Våre banklokaler har dørene lukket i den nasjonale dugnaden for smittevern, men vi oppfordrer våre kunder som opplever problemer om å kontakte oss på telefon 35 02 84 00 eller epost post@hjartdalbanken.no

Alternativt kan meldinger i mobilbank/nettbank benyttes for å få hjelp med dine spørsmål. Det er mye vi kan hjelpe til med som ikke krever at du i denne perioden kommer innom banken. Mobilbank og nettbank er ikke berørt. 

 

Du når oss på telefon 35 02 84 00 kl. 8-16 på hverdager og kl. 9-17 i helger.