Boliglån

Vurderer du å kjøpe ny bolig? Vi kjenner lokalmarkedet og bistår deg gjerne gjennom hele boligkjøpsprosessen. Kontakt en av våre dyktige rådgivere for en boligprat og gode råd - så er du ett steg nærmere boligdrømmen!
  • Få raskt svar på din lånesøknad
  • Flytt boliglånet enkelt på nett
  • Personlig rådgivning

Søk om lån

Lånekalkulator

Se hvor mye du kan låne

Se hvor mye du kan låne til bolig og hvor mye lånet vil koste!

Vurderer du å kjøpe ny bolig?

Kontakt en av våre dyktige rådgivere for en boligprat og gode råd - så er du ett steg nærmere boligdrømmen! 

Priser og vilkår

Vi setter opp renten på utlån

I rentemøte den 23.9. 2021 økte Norges Bank styringsrenten med 0,25 prosentpoeng. Renteøkningen har lenge vært varslet og er et signal om at økonomien i Norge går bedre for både personkunder og bedrifter.

HjartdalBanken besluttet å øke renten på utlån med inntil 0,25 prosentpoeng, med unntak av boliglån for unge som holdes uendret. Kunder som får renteendring, vil få informasjon i nettbanken eller motta brev i posten om hvordan dette påvirker deres lån.

Nye renter gjelder fra 4. oktober 2021 for nye kunder, og fra 16. november 2021 for eksisterende personkunder.

Ulike behov - ulike lån

Fastrentelån

Fastrentelån gir deg forutsigbare låneutgifter og gjør det enkelt for deg å planlegge økonomien din.

Med fastrente på boliglånet unngår du økte rentekostnader i den perioden du avtaler med banken. Renta på boliglånet ditt holder seg stabil, uansett om styringsrenta går opp eller ned. Du kan binde renta i 3, 5 eller 10 år.  Vurder fastrentelån hvis økonomien din er litt trang, og du vil sikre deg mot uønskede renteøkninger i en periode. Lever du godt med at boligrenta svinger litt, er sannsynligvis boliglån med flytende rente det beste alternativet. 

Ta kontakt med din kunderådgiver om du ønsker mer informasjon.